13/04/2013: Εγκαίνια Έκθεσης & Παρουσίαση των δράσεων του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS με έμφαση στην εκστρατεία ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Μεσόγειος το κοινό μας σπίτι_Πατήσια

Έκθεση Φωτογραφίας «Μεσόγειος, το κοινό μας σπίτι»

Το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Μεσόγειος, το κοινό μας σπίτι» το διάστημα 12 – 27 Απριλίου 2013, στο Οικολογικό Πολιτιστικό Κέντρο (Λεωφόρος Ιωνίας 315, Σταθμός Ηλεκτρικού Άνω Πατήσια). Η έκθεση περιλαμβάνει 50 έργα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, που αποτυπώνουν μέσα από τον φωτογραφικό φακό τα πολλά, ετερόκλητα πρόσωπα της Μεσογείου, το δοκιμαζόμενο φυσικό και ανθρώπινο περιβάλλον της, την απαράμιλλη γοητεία των τοπίων της.

Η Έκθεση δημιουργήθηκε το 1999 και έκτοτε έχει φιλοξενηθεί σε δεκάδες περιοχές, σε πολιτιστικά κέντρα Δήμων, κέντρα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, πολυχώρους τέχνης, φεστιβάλ, κ.λ.π. στο πλαίσιο εκπαιδευτικών δράσεων του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, με τελευταίο σταθμό την Αθήνα τον Φεβρουάριο του 2012. Στη συνέχεια η έκθεση εμπλουτίστηκε και με νέες φωτογραφίες, επίσης εμπνευσμένες από τα τοπία, τις ανθρώπινες μορφές και τα σπάνια είδη της Μεσογείου.

Τα 50 έργα που θα εκτεθούν αποτελούν απότοκα επαγγελματικής αλλά και ερασιτεχνικής ενασχόλησης με την τέχνη της φωτογραφίας κι έχουν διατεθεί στο Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS από τους δημιουργούς τους. Πιο συγκεκριμένα, την έκθεση θα κοσμούν έργα που μας παραχώρησαν αφιλοκερδώς οι Θοδωρής Αθανασιάδης, Andrea Bonetti, Μιχάλης Καραγιάννης, Γιάννης Σκουλάς, Αλέξανδρος Φραντζής, Τζέλη Χατζηδημητρίου, Γιώργος Χείρας, Νίκος Χρυσόγελος και η οργάνωση Πράσινη Γραμμή από το Λίβανο.

Ώρες Λειτουργίας:

Δευτέρα & Παρασκευή 11:00-21:00

Tρίτη & Πέμπτη 10:00-18:00

Σάββατο 17:00-21:00

Παράλληλες Δραστηριότητες:

Σάββατο 13 Απρίλιου στις 19:00 – Εγκαίνια Έκθεσης & Παρουσίαση των δράσεων του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS με έμφαση στην εκστρατεία ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Σάββατο 20 Απριλίου 19:00-21:00 – Συμμετοχικό Εργαστήριο με στόχο την εκπαίδευση των συμμετεχόντων πάνω στην υλοποίηση περιβαλλοντικών παιχνιδιών. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο events@medsos.gr.

Περισσότερες πληροφορίες

Μυρσίνη Κουκιάσα

τηλ/φαξ 210 8229795

email: events@medsos.gr

2013-04-13-photo1

2013-04-13-photo2

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s